Companium

F1 Sim Challenge 2020/2021

Het F1 Circus is al weer begonnen en wij doen mee. Vanaf 28 augustus 2020 organiseert Companium accountants en advieskantoor:

Companium F1 Sim Challenge

Elke laatste vrijdag van de maand gaan we de strijd aan op één van de F1 circuits die ook door de echte Formule 1 wordt verreden. We doen dit bij SimRacing Emmen.

Aan de hand van onderstaande Companium F1 kalender houden we een race waarin er per keer een racewinnaar is. De winnaar wordt gehuldigd en krijgt een cadeau dat passend is bij het circuit waarop die dag wordt geracet. Op basis van je klassering verzamel je tevens punten voor het

Companium F1 Sim Challenge kampioenschap!

Tijdens de laatste Challenge wordt naast de winnaar ook de Kampioen van het seizoen 2020/2021 gehuldigd. 

Hoe werkt het:

Je schrijft je in via het inschrijfformulier op de site van Companium.

De kosten voor het deelnemen bedragen € 140. Hiermee sta je direct ingeschreven voor alle 10 races in het seizoen 2020/2021. Al weten we zeker dat je geen enkele race wilt missen mag je je als je onverhoopt verhinderd bent laten vervangen door een collega of een vriend.

Na inschrijving ontvang je van Companium een factuur met een betaalverzoek van de Rabobank. Deze moet binnen 2 dagen na ontvangst worden betaald. Vervolgens ontvang je van Companium je eigen Badge met je naam die toegang geeft tot de Challenges en de Simulatoren. Op de avond van de race zijn wij er natuurlijk om je te begeleiden.

Voor wie:

Natuurlijk is het leuk wanneer je een fan bent van Sim Racen. Voor ons is dit kampioenschap meer dan dat. Wij willen graag ondernemers treffen die het leuk vinden om met elkaar de strijd aan te gaan op de baan en het leuk vinden om naast de baan elkaar te spreken en te inspireren. Vanzelfsprekend horen sterke verhalen hierbij, zolang het maar leuk is. 

Wanneer is het:

Elke laatste vrijdag van de maand hebben we gereserveerd bij SimRacing Emmen. Vanaf 17.00 uur kun je inlopen en alvast wat drinken. Van 17.30 tot 18.30 gaan we racen in 2 groepen van 5. 

 

Wat is inbegrepen:

In het vermelde bedrag is je deelname aan de 10 races begrepen. SimRacing Emmen zal zorgen voor een hapje tijdens de bijeenkomsten en zorgt ervoor dat de prijswinnaars een leuke passende prijs ontvangen. Gezelligheid en Competitiegevoel en veel plezier zijn tevens inbegrepen.

Niet inbegrepen:

Drankjes (er zijn munten te koop bij SimRacing Emmen)

Disclaimer: Companium accountants en advieskantoor kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade ontstaan tijdens de bijeenkomsten. Deelname aan de bijeenkomsten is geheel op eigen risico. Ook aanvaard Companium accountants en advieskantoor geen aansprakelijkheid voor persoonlijk en/of financieel leed als gevolg van inschrijving en/of deelname aan de Companium F1 Sim Challenge.

  • (LET OP: GEEN BESTAAND Formule 1 team)