Fiscale diensten

Binnen ons bedrijf verzorgen wij diverse werkzaamheden die betrekking hebben op uw fiscale positie. Deze werkzaamheden zijn onder te verdelen in Adviezen en Jaarlijkse werkzaamheden.

Adviezen

Als ondernemer heeft u dagelijks keuzes te maken. Vragen als wordt het een auto van de zaak of schaf ik hem toch privé aan? Welke vergoedingen zijn vrij van belasting te verstrekken? Wat zijn de fiscale gevolgen van de aan- of verkoop van mijn bedrijf?
Verhoog ik mijn salaris of keer ik dividend uit en mag ik van mijn eigen onderneming geld lenen? Zijn er mogelijkheden voor het toepassen van de innovatiebox?

Zomaar wat vragen die bij ondernemers spelen. Omdat wij echt betrokken zijn bij de ondernemer en de onderneming beantwoorden wij alle vraagstukken rekening houdende met alles wat er binnen het bedrijf speelt. Onze adviseurs zijn geschoold en deskundig en zullen altijd oprecht advies geven. Onze innovatieve systemen helpen ons bij het op effectieve wijze berekenen van de fiscale gevolgen van de keuzes.

Jaarlijkse werkzaamheden

Wij gebruiken data van het verleden voor de keuzes van morgen. Het is dan ook belangrijk de data goed en betrouwbaar te produceren. Wij maken hierbij gebruik van de meest innovatieve systemen die er binnen onze branche beschikbaar zijn.

Als ondernemer kan het zijn dat u zelf de aangiften verzorgt of wellicht zelfs iemand in dienst heeft hiervoor. Wij zullen dan samen onderzoeken wat de best mogelijke samenwerkingsvorm is. De jaarlijkse werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen zijn:

  1. Het verzorgen van EIA en MIA aanvragen.
  2. Het verzorgen van WBSO aanvragen.
  3. Het verzorgen van aangiften omzetbelasting.
  4. .Het verzorgen van aangiften vennootschapsbelasting.
  5. Het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting.
  6. Het verzorgen van aangiften schenkbelasting.
  7. Het verzorgen van aangiften dividendbelasting.
  8. Het verzorgen van aangiften erfbelasting.
  9. Het verzorgen van de salarisadministratie (aangiften loonheffing).
  10. Verzorgen van fiscale correspondentie.