#Roel

Gedurende meer dan 40 jaar heb ik kennis en ervaring opgedaan en deze toegepast in de financiële en accountancysector. Hiervan ben ik 30 jaar registeraccountant geweest. De laatste 12 jaar had ik een zelfstandig accountants- en advieskantoor. In al die jaren stond voor mij het belang van onze klanten voorop. Het samenvoegen van mijn eigen praktijk met die van Companium was dan ook niet meer dan logisch. Samen gaan we nog beter onze klanten helpen.

Enkele jaren ben ik buiten de accountancy actief geweest in meerdere financiële directiefuncties zowel nationaal als internationaal. Bij één van de bedrijven was ik verantwoordelijk voor het Europese Administratie Centrum. Ik ben Greenbelt kwaliteit gecertificeerd, waarbij proces denken centraal staat en voer daarbij procesverbeteringstrajecten voor de eigen organisatie, maar zeker ook voor onze klanten uit (at the customer for the customer).

Bij  één van mijn werkgevers heb ik het Europese Project management gevoerd voor vernieuwing van de financiële en operationele systemen. Ook nu word ik nog regelmatig ingezet op het optimaliseren van financiële en operationele systemen.

Naast deze operationele optimalisatie, heb ik veel ervaring met het leiden van acquisitie trajecten (zowel binnenlandse als internationale). Ook voor herstructurerings- en herfinancieringsvraagstukken word ik regelmatig door klanten gevraagd.

Heeft u een vraag schroomt u dan niet contact met mij op te nemen via:
0591-714372