Tijd voor een nieuw Mash-up

 

Een mash-up betekent het samenvoegen van verschillende diensten waardoor er een nog betere dienst ontstaat.

Op 1 januari 2023 creëren wij onze eigen Mash-up samen met HD accountants. HD accountants is bekend binnen het Noordelijke MKB en landelijk binnen de Non Profit sector en Companium staat bekend als de innovatieve en betrokken accountants binnen het MKB en de Non Profitsector in Drenthe. De naam van onze Mash-up wordt Companium accountants en advieskantoor.

Voor een perfecte mash-up is het belangrijk dat alle partijen de juiste toon aanslaan. De tonen van onze mash-up sluiten naadloos op elkaar aan, wat er voor zorgt dat we voor onze klanten herkenbaar zijn en blijven.  Onze mash-up leidt ertoe dat we met ons betrokken team, oprecht, deskundig en innovatief onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Vanaf 2023 bestaat onze mash-up uit  Albert, Astrid, Barry, Cindy, Dian, Diane, Esther, Harm, Ingrid, Jaap, Kristiaan, Linda, Manfred, Marcel, Michelle, Monique, Nada, Roel, Roel en Sten. Harold zal eveneens nauw bij het kantoor betrokken blijven.

De mash-up van Companium zal vanaf 1 januari 2023 gevestigd zijn aan de Oosterbracht 34 te Emmen en bereikbaar zijn via 0591-714372, via info@companium.nl en natuurlijk de bekende mobiele nummers.

Bekijk alvast een mooie clip van onze nieuwe mash-up

Esther Wiekens

Esther Wiekens

Voor

Bekijk andere nieuwtjes

U kunt nooit minder leren.