Wat zeggen onze klanten

Klanten over Companium

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Omdat zij er dagelijks voor zorgen dat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren en zijn ons feedback geven over dat waar ze blij van worden en dat waar ze een verbetering wensen.

Nick Hulshof van Ambachtsbakkerij Kuipers te Valthe

“Companium accountants en advieskantoor zorgt ervoor dat wij iedere week kunnen zien hoe onze bakkerij heeft gedraaid en wat het resultaat tot op dat moment is. Als jonge ondernemer in een bedrijf dat al sinds 1932 bestaat heb ik behoefte aan deze stuurinformatie.”

Irene Mulder van                           ABC Administratie Emmen te Emmen

“Companium accountants en advieskantoor helpt ons bij de meer ingewikkelde vraagstukken. Hierdoor kan ik mijn klanten goed blijven bedienen in deze veranderende wereld.”

 

Hellen van Lienden van                  Stichting Viven te Groningen

“Companium accountants en advieskantoor helpt ons bij het samenstellen van begrotingen en denkt mee over strategische planning. Dit zorgt ervoor dat wij ons kunnen richten op onze kerntaken.”

Maarten Mensink van                  Bij Maarten Oogmode                     te Emmen

“Wij werken samen met Companium accountants en advieskantoor. Zij verzorgen voor ons onder andere de aangiften vennootschapsbelasting en is een sparringspartner met betrekking tot personele en organisatorische vragen. Wij kunnen door deze hulp ons richten op onze klanten omdat we weten dat deze werkzaamheden in goede handen zijn.”